پادکست افزایش سرعت سایت و نحوه انجام آن – جامع و اختصاصی

افزایش سرعت سایت یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیران وب‌سایت‌ها و صاحبان کست و کار اینترنتی است؛ اما اهمیت آن چیست و چرا اصرار به این موضوع انقدر زیاد است؟
فاطمه شیرافکن
34:08
مقدماتی

فاطمه شیرافکن

به پادکست افزایش سرعت سایت از تیم وب دنج خوش آمدید.

امروزه افزایش سرعت لود سایت ها یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیران وب‌سایت‌ها و صاحبان کسب و کار اینترنتی است؛ اما اهمیت آن چیست و چرا اصرار به این موضوع انقدر زیاد است؟

افزایش سرعت سایت

اگر با مفهوم سرعت لود وب‌سایت ها آشنایی ندارید باید بگویم که :

سرعت لود یک وب سایت درواقع همان مدت زمانی هست که طول میکشد یک وب سایت به صورت کامل بارگذاری شده و کاربر آن را به صورت کامل و فعال در مرورگر خود داشته باشد. 
اما منظور ما از اینکه میگوییم سایت به صورت کامل بارگذاری شود این است که تمام تصاویر، ویدئوها، متن ها و  تمام محتوای سایت دانلود شده و برای کاربران نمایش داده شود.

اهمیت افزایش سرعت سایت

دلایل متعددی برای اهمیت سرعت لود وب سایت ها وجود دارد که از جمله مهمترین آن ها می‌توان به ارائه تجربه کاربری خوب (UX), افزایش رتبه گوگل یا همان سئو، پیاده‌سازی کامل استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ و غیره اشاره کرد.

 هماهنطور که می‌دانید افزایش سرعت لود وب سایت های فروشگاهی در افزایش میزان فروش آنها و همچنین برای سایت های منبع، در افزایش میزان بازدید از سوی بازدیدکنندگان سایت مؤثر است.

از این جهت افزایش سرعت سایت تبدیل به دغدغه مهم در میان توسعه‌دهندگان وب و وب‌مسترهاست.

در پادکست افزایش سرعت سایت شما چه چیزهایی را می‌آموزید؟

سایت ها با سرعت لود کمتر از ۲ ثانیه رتبه های برتر گوگل هستند بنابراین توسعه دهندگان و صاحبان کسب و کار‌ها در تلاش اند تا با رعایت فاکتور های مناسب سرعت لود را افزایش داده و  به رتبه خوبی در گوگل دست یابند و بازدید کنندگان را به کاربران سایت خود تبدیل کنند.

در سری پادکست های سرعت لود قرار است بعد از آشنایی مختصر با تعریف سرعت لود راجب ابزار ها و نحوه اندازه گیری آن ،اهمیت سرعت لود و در آخر نکات کلیدی که در افزایش سرعت لود مؤثر هستند بیان میکنیم پس با ما در وب دنج همراه باشید.

قسمت ها

1 تعریف سرعت وب‌سایت ۳:۴۶
2 اندازه گيری سرعت وب‌سایت ها و ابزار های آن ۵:۲۹
3 دلیل اهمیت سرعت لود و تاثیر میزبان یا هاست در سرعت لود ۶:۰۲
4 بهینه سازی عکس ها و ریدایرکت ها ۵:۰۶
5 استفاده از کش و CDN ها ۴:۵۰
6 بهینه سازی کد ها و پایگاه داده ۴:۱۸
7 lazy load و قالب های سبک ۴:۳۴