جستجو پیشرفته محصولات
0
سبد خرید خالی است.
ورود و ثبت نام

رفع مشکل لود نشدن المنتور و ویجت‌های آن یک بار برای همیشه!

گاهی ممکن است برای شما هم پیش بیاید که ویجت های المنتور بارگذاری نشوند و مانند تصویر زیر المنتور در حالت لودینگ باقی بماند، این مسئله معمولاً به دلیل مشکل منابع هاست، تداخل افزونه و ... است که کاملا قابل برطرف سازی است. پس با ما همراه باشید تا مشکل لود نشدن المنتور و ویجت‌های آن را بر طرف کنیم. رای برطرف کردن مشکل لود نشدن ویجت های المنتور چه کاری را انجام دهم؟ مطمئن شوید که از پیش نیاز های المنتور استفاده می کنید.برای این منظور که ببینید سایت شما شرایط استفاده از المنتور را دارا می باشد یا خیر به Elementor > System Info مراجعه کنید و مطمئن شوید که آیا سایت و یا هاست شما این پیش نیاز ها را ارائه داده است یا خیر. اصلی ترین مواردی که باید به آن توجه شود: دو مورد از موارد اصلی که باید بررسی شود نسخه PHP و محدودیت حافظه است، اما به هر حال سعی کنید به همه گزاره ها توجه لازم را انجام دهید. اگر از افزونه های سنگین استفاده می کنید که منابع زیادی را به خود اختصاص میدند مانند ووکامرس، محدودیت حافظه خود را به 512M افزایش دهید. محدودیت حافظه یکی از شایع ترین علل مشکل لود نشدن ویجت های المنتور هست. اگر در این زمینه تخصص لازم را ندارید، به هاستینگ خود تیکت بزنید. ...
راهنمای مطالعه:

گاهی ممکن است برای شما هم پیش بیاید که ویجت های المنتور بارگذاری نشوند و مانند تصویر زیر المنتور در حالت لودینگ باقی بماند، این مسئله معمولاً به دلیل مشکل منابع هاست، تداخل افزونه و … است که کاملا قابل برطرف سازی است. پس با ما همراه باشید تا مشکل لود نشدن المنتور و ویجت‌های آن را بر طرف کنیم.

همچنین شما میتوانید افزونه المنتور پرو را از این لینک دانلود کنید.

برای برطرف کردن مشکل لود نشدن ویجت های المنتور چه کاری را انجام دهم؟

مطمئن شوید که از پیش نیاز های المنتور استفاده می کنید.برای این منظور که ببینید سایت شما شرایط استفاده از المنتور را دارا می باشد یا خیر به Elementor > System Info مراجعه کنید و مطمئن شوید که آیا سایت و یا هاست شما این پیش نیاز ها را ارائه داده است یا خیر.

 

اصلی ترین مواردی که باید به آن توجه شود:

دو مورد از موارد اصلی که باید بررسی شود نسخه PHP و محدودیت حافظه است، اما به هر حال سعی کنید به همه گزاره ها توجه لازم را انجام دهید.

اگر از افزونه های سنگین استفاده می کنید که منابع زیادی را به خود اختصاص میدند مانند ووکامرس، محدودیت حافظه خود را به 512M افزایش دهید. محدودیت حافظه یکی از شایع ترین علل مشکل لود نشدن ویجت های المنتور هست. اگر در این زمینه تخصص لازم را ندارید، به هاستینگ خود تیکت بزنید.

همیشه افزونه های خود را بروزنگه دارید.

مطمئن شوید که از به روزترین نسخه های افزونه المنتور، المنتور پرو و همچنین وردپرس استفاده می کنید. اما گاهی ممکن است که بروزرسانی هایی در دسترس باشد و ما از آن اطلاع نداشته باشیم. برای این منظور به  Dashboard > Updates بروید و برای اینکه اطمینان خاطر پیدا کنید که آیا بروزرسانی ای برای افزونه یا خود وردپرس در دسترس هست یا خیر، روی دکمه Check Again کلیک کنید.

تداخل افزونه، یکی از شایع ترین موارد مشکل لود نشدن ویجت های المنتور

تمامی افزونه های خود را بجز Elementor و Elementor Pro غیر فعال کنید. اگر با این کار مشکل حل شد، هر افزونه را یکی یکی مجدداً فعال کنید تا زمانی که پلاگین مشکل ساز را پیدا کنید. زمانی که پلاگین مدنظر را پیدا کردید با پشتیبان آن تماس بگیرید یا آن را به طور کل حذف کنید.

قالب نامناسب

قالب سایت خود را (به طور موقت) به یک قالب پیش فرض وردپرس مانند Twenty Seventeen تغییر دهید تا ببینید آیا قالب سایت شما باعث ایجاد این مشکل می شود یا خیر. اگر چنین چیزی است، سعی کنید از یک قالب دیگه استفاده کنید یا با پشتیبانی قالب خود در تماس باشید.

بررسی گزارش های خطای ModSecurity

اگر مشکل همچنان ادامه داشت، از شرکت میزبان خود بخواهید تا گزارش های خطای ModSecurity را در اختیار شما قرار دهد و هر گونه مشکل را از طریق آن برطرف کند. همچنین، از شرکت میزبان خود بخواهید که مطمئن شود PHP Zlib روی سرور شما فعال است.

افزایش مقدار max_input_vars

در برخی موارد، ممکن است لازم باشد مقدار max_input_vars را افزایش دهید. برای افزایش این مورد میتونید از هاستینگ خودتون مشورت کنید.

افزایش حافظه PHP شما برای مشکل لود نشدن ویجت های المنتور

چنانچه شما به سی پنل خود دسترسی دارید، میتوانید از طریق MultiPHP INI جهت افزایش حافظه php استفاده کنید.اگر شما از نظر فنی توانایی انجام این کار را ندارید، نیاز است که با هاستنیگ خود از طریق تیکت در ارتباط باشید.

فایل wp-config.php خود را ویرایش کنید کد زیر را قبل از خطی که نوشته است: «Happy Blogging»: اضافه کنید.

define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘512M’);

توجه: حافظه وردپرس می تواند با سرور متفاوت باشد – شما باید این را بدون توجه به تنظیمات حافظه سرور تنظیم کنید.

فایل PHP.ini خود را ویرایش کنید اگر به فایل PHP.ini خود دسترسی دارید، این خط را در PHP.ini تغییر دهید اگر در این خط 64M را نشان می دهد، 256M را امتحان کنید:

memory_limit = 256M ; Maximum amount of memory a script may consume (64MB)

فایل htaccess خود را ویرایش کنید اگر به PHP.ini دسترسی ندارید، کد زیر را به فایل htaccess. اضافه کنید:

php_value memory_limit 256M

 

محصولات دیگر ما که ممکن است نیاز داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

دسته بندی مطالب