جستجو پیشرفته محصولات
0
سبد خرید خالی است.
ورود و ثبت نام

معرفی ساختار پایگاه داده وردپرس

وردپرس یکی از محبوب‌ترین و معتبرترین سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) برای ایجاد و مدیریت وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها است. یکی از عناصر بسیار مهم در وردپرس، پایگاه داده است که تمام اطلاعات مربوط به وبسایت شما را ذخیره می‌کند. در این مقاله، به معرفی ساختار پایگاه داده وردپرس، جداول اصلی و نحوه ذخیره اطلاعات می‌پردازیم. پایگاه داده وردپرس چیست؟ پایگاه داده در وردپرس به عنوان مکانی برای ذخیره و مدیریت اطلاعات مربوط به وب‌سایت شما عمل می‌کند. این اطلاعات شامل متن مقالات، تنظیمات سایت، نظرات کاربران، تصاویر و ویدئوها، و بسیاری از داده‌های دیگر است. وردپرس از سیستم مدیریت پایگاه داده MySQL استفاده می‌کند که یک پایگاه داده رابطه‌ای (RDBMS) است. جداول اصلی پایگاه داده وردپرس وردپرس دارای چندین جدول اصلی در پایگاه داده است که هر کدام اطلاعات خاص خود را نگه می‌دارند. در زیر به برخی از این جداول اصلی اشاره می‌کنیم: 1. wp_posts: این جدول اطلاعات مربوط به مقالات و مطالب وب‌سایت را ذخیره می‌کند. هر مقاله شامل عنوان، متن، تصویر شاخص و اطلاعات مربوط به تاریخ انتشار و وضعیت آن است. ...
راهنمای مطالعه:

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد که به دلیل رابط کاربر پسند و عملکرد قابل تنظیم شناخته شده است. وردپرس بر روی ساختار پایگاه داده MySQL ساخته شده است که وظیفه ذخیره تمامی محتوا، تنظیمات و تنظیمات یک وب سایت وردپرس را بر عهده دارد. در این مقاله به معرفی ساختار پایگاه داده وردپرس می پردازیم و اجزای مختلف تشکیل دهنده پایگاه داده را توضیح می دهیم.
همچنین شما میتوانید افزونه های بهینه سازی دیتابیس را از این لینک دانلود کنید.

جداول پایگاه داده وردپرس

پایگاه داده وردپرس از چندین جدول تشکیل شده است که هر کدام نوع خاصی از اطلاعات مربوط به وب سایت را ذخیره می کنند. به طور پیش فرض، وردپرس 12 جدول در پایگاه داده خود ایجاد می کند که عبارتند از:

wp_commentmeta
wp_comments
wp_links
wp_options
wp_postmeta
wp_posts
wp_terms
wp_term_relationships
wp_term_taxonomy
wp_usermeta
wp_users
wp_termmeta

هر کدام از جداول وظایف خاصی دارند

هر یک از این جداول وظیفه ذخیره سازی نوع خاصی از اطلاعات مربوط به وب سایت را بر عهده دارند. به عنوان مثال، جدول wp_posts تمام اطلاعات مربوط به پست ها را ذخیره می کند، در حالی که جدول wp_users تمام اطلاعات مربوط به کاربران را ذخیره می کند.

بیایید نگاهی دقیق‌تر به هر یک از این جداول و نوع اطلاعاتی که ذخیره می‌کنند بیاندازیم.

wp_commentmeta

جدول wp_commentmeta اطلاعات مربوط به نظرات وب سایت را ذخیره می کند. این اطلاعات می تواند شامل مواردی مانند آدرس ایمیل نویسنده نظر، تاریخ ارسال نظر و هر URL مرتبط با نظر باشد.

wp_comments

جدول wp_comments تمام نظرات ارائه شده در وب سایت را ذخیره می کند. این شامل نام نویسنده نظر، آدرس ایمیل، آدرس IP و خود نظر است.

wp_links

جدول wp_links تمام لینک هایی که به وب سایت اضافه شده اند را ذخیره می کند. این جدول اغلب در نصب های مدرن وردپرس استفاده نمی شود، زیرا پیوندها معمولاً از طریق ویجت ها یا منوها مدیریت می شوند.

wp_options

جدول wp_options تمام تنظیمات وب سایت را ذخیره می کند. این شامل مواردی مانند URL سایت، عنوان سایت و زبان پیش‌فرض می‌شود.

wp_postmeta

جدول wp_postmeta اطلاعات مربوط به پست های وب سایت را ذخیره می کند. این اطلاعات می‌تواند شامل مواردی مانند نام نویسنده پست، تاریخ انتشار پست و هر فیلد سفارشی‌ای باشد که به پست اضافه شده است.

wp_posts

جدول wp_posts تمام پست های وب سایت را ذخیره می کند. این شامل عنوان پست، محتوا، نویسنده، تاریخ انتشار و هر دسته یا برچسبی است که به پست اختصاص داده شده است.

wp_terms

جدول wp_terms تمام عباراتی که برای دسته بندی محتوا در وب سایت استفاده می شود را ذخیره می کند. این شامل مواردی مانند دسته ها و برچسب ها می شود.

wp_term_relationships

جدول wp_term_relationships روابط بین شرایط و محتوای وب سایت را ذخیره می کند. این بدان معنی است که پست هایی که به کدام دسته ها یا برچسب ها اختصاص داده شده اند را ذخیره می کند.

wp_term_taxonomy

همانطور که از نام آن مشخص است، این جدول طبقه بندی ورودی های جدول wp_term را توصیف می کند. طبقه بندی می تواند یک دسته، پیوند یا برچسب باشد. ساختار این جدول به شما این امکان را می دهد که از یک اصطلاح برای طبقه بندی های مختلف استفاده کنید.

به عنوان مثال، اصطلاح “پایگاه داده” می تواند یک دسته برای نوشته ها و همچنین یک طبقه بندی سفارشی برای یک نوع نوشته سفارشی باشد.

wp_usermeta

جدول wp_usermeta اطلاعات مربوط به کاربران را در وب سایت ذخیره می کند. این اطلاعات می تواند شامل مواردی مانند آدرس ایمیل کاربر، نام، نام خانوادگی و هر فیلد سفارشی اضافه شده به نمایه کاربر باشد.

wp_users

جدول wp_users همه کاربران وب سایت را ذخیره می کند. این شامل نام کاربری، آدرس ایمیل، رمز عبور کاربر (ذخیره شده در قالب رمزگذاری شده) و هر نقش یا مجوزی است که به کاربر اختصاص داده شده است.

wp_termmeta

جدول wp_termmeta اطلاعات مربوط به اصطلاحات را در جدول wp_terms ذخیره می کند. این اطلاعات می تواند شامل مواردی مانند تاریخ ایجاد اصطلاح، هر فیلد سفارشی که به عبارت اضافه شده است و هر URL مرتبط با اصطلاح باشد.

نتیجه

در پایان، ساختار پایگاه داده وردپرس یک سیستم پیچیده و جامع است که تمام محتوا، تنظیمات و … را در خود ذخیره می کند

دیدگاهتان را بنویسید

دسته بندی مطالب