جستجو پیشرفته محصولات
0
سبد خرید خالی است.
ورود و ثبت نام
افزونه WP Optimize

بررسی افزونه WP Optimize : پاکسازی دیتابیس و افزایش سرعت سایت

سرعت و عملکرد سایت های وردپرسی ‌می‌تواند به طور مستقیم روی تجربه کاربری اثرگذارباشد. افزونه‌ی بهینه‌سازی وردپرس WP Optimize ابزاری است که به شما کمک می‌کند تا سرعت و عملکرد سایت‌تان را به‌شدت بالا ببرید. در مقاله بررسی افزونه WP Optimize، به نحوه‌ عملکرد، ویژگی‌های کلیدی، قیمت، جایگزین‌های آن و نکات دیگر می‌پردازیم. بیایید شروع کنیم و ببینیم که چگونه WP Optimize می‌تواند وبسایت شما را متحول کند. ...
راهنمای مطالعه:

سرعت و عملکرد سایت های وردپرسی ‌می‌تواند به طور مستقیم روی تجربه کاربری اثرگذارباشد. افزونه‌ی بهینه‌سازی وردپرس WP-Optimize ابزاری است که به شما کمک می‌کند تا سرعت و عملکرد سایت‌تان را به‌شدت بالا ببرید. در مقاله بررسی افزونه WP-Optimize، به نحوه‌ عملکرد، ویژگی‌های کلیدی، قیمت، جایگزین‌های آن و نکات دیگر می‌پردازیم. بیایید شروع کنیم و ببینیم که چگونه WP-Optimize می‌تواند وبسایت شما را متحول کند.

افزونه WP Optimize چیست؟

WP Optimize یک افزونه همه کاره برای بهینه سازی سرعت و دیتابیس سایت های وردپرسی است. این افزونه با ارائه مجموعه ای از ویژگی ها که جنبه های مختلف بهینه سازی را هدف قرار می دهند، خود را از سایر افزونه های مشابه متمایز می کند. تمرکز این افزونه کاربردی بر روی کش کردن صفحات (caching)، پاکسازی دیتابیس و فشرده سازی تصاویر است. رابط کاربری آسان و بهینه سازی موثر دیتابیس دو ویژگی مهمی هستند که این افزونه را نصبت به سایر افزونه های مشابه متمایز می کنند.

چرا بهینه‌سازی سایت وردپرسی مهم است؟

بهینه‌سازی سایت وردپرسی شما بسیار مهم است، زیرا مستقیما بر سرعت بارگذاری و سئوی سایت تاثیر می گذارد و منجر به تجربه کاربری بهتری برای بازدیدکنندگان خواهد شد. وب سایت های کند می توانند بازدیدکنندگان را فراری دهند و باعث کاهش ترافیک و درآمد شوند. تحقیقات نشان می دهد که حدود ۴۰٪ از بازدیدکنندگان اگر بارگذاری یک صفحه بیشتر از سه ثانیه طول بکشد، از آن صفحه خارج می شوند.

استفاده از افزونه‌های بهینه‌سازی سرعت، مانند افزونه WP Optimize، می‌تواند به بهبود Core Web Vitals کمک کند. Core Web Vitals مجموعه‌ای از معیارهاست که تجربه کاربر از یک وب‌سایت را اندازه‌گیری می‌کند. این شاخص ها به صاحبان وب‌سایت کمک می‌کنند تا عملکرد سایت خود را از نظر سرعت بارگذاری، تعامل و جذابیت بصری ارزیابی کنند.

بررسی WP Optimize: رابط کاربری و سهولت استفاده

WP Optimize با در نظر گرفتن کاربران مبتدی طراحی شده است. کنترل های ساده و دستورالعمل های واضح، استفاده از این افزونه را بسیار راحت می کند. اکثر ویژگی های این افزونه را می توان با یک کلیک فعال کرد. WP Optimize به خوبی با پیشخوان وردپرس ترکیب می شود و رابط کاربری بسیار زیبایی دارد.

یکی از جذاب ترین ویژگی های افزونه WP Optimize، پاکسازی دیتابیس است. با تنها چند کلیک ساده می‌توانید موارد غیر ضروری و اضافی مانند نسخه های قدیمی پست‌ها، نظرات اسپم و… را حذف کنید. این افزونه بعد از پاکسازی به زیبایی نشان می‌دهد که چه مقدار فضا آزاد می‌شود و این حس رضایت ‌بخشی را به کاربر منتقل می کند.

WP Optimize: ویژگی های کلیدی برای یک وردپرس بهینه و سریع

WP-Optimize یک راه‌حل بسیار جامع برای بهبود سرعت و عملکرد وب‌سایت‌های وردپرسی است و تمام ابزارهای لازم را بدون پیچیدگی در اختیار شما قرار می‌دهد. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این افزونه، بهینه‌سازی داخلی دیتابیس است که آن را از بسیاری از رقبا متمایز می‌کند. در ادامه به برخی از ویژگی‌های کلیدی WP Optimize می‌پردازیم:

۱. بهینه‌سازی دیتابیس:

یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌های افزونه WP Optimize بهینه‌سازی پایگاه داده‌ی وردپرس است. این افزونه به شما این امکان را می‌دهد تا دیتابیس را پاکسازی و بهینه کنید، که در نهایت منجر به کاهش حجم آن (دیتابیس) و افزایش سرعت وب‌سایت می‌شود.

همانطور که پیش‌تر اشاره شد، یکی از ویژگی‌های کلیدی WP-Optimize بهینه‌سازی دیتابیس وردپرس است. این افزونه با انجام کارهای زیر به بهبود عملکرد و سرعت سایت شما کمک می‌کند:

  • حذف داده‌های غیرضروری: این شامل مواردی مثل نظرات اسپم، نسخه‌های قدیمی پست‌ها، پینگ‌بک‌‌ها، ترک‌بک‌‌ها، موارد منقضی شده سایت و … می‌شود.
  • پاکسازی و فشرده‌سازی جداول MySQL: این کار باعث می‌شود تا حجم دیتابیس شما کاهش یافته و در نتیجه سرعت وب‌سایت بهبود یابد.
  • برنامه‌ی زمان‌بندی برای پاکسازی خودکار: با فعال کردن این ویژگی، دیگر نیازی به پاکسازی دستی پایگاه داده نخواهید داشت. فقط کافیه کار رو بسپارید به داداش (:
  • بهینه‌سازی دیتابیس بدون نیاز به اجرای کوئری های دستی: این ویژگی بسیار مهم، بهینه‌سازی را برای تمامی کاربران، از مبتدی تا حرفه‌ای، آسان می‌کند.
  • ایجاد خودکار پشتیبان از پایگاه داده (اختیاری): WP Optimize به صورت اختیاری می‌تواند قبل از بهینه‌سازی، با همکاری افزونه‌ی UpdraftPlus، از پایگاه داده شما پشتیبان تهیه کند. (درباره UpdraftPlus بیشتر بدانید)

نحوه‌ی استفاده از ویژگی بهینه‌سازی دیتابیس با افزونه WP Optimize:

۱. در پیشخوان وردپرس، روی WP Optimize کلیک کنید.

۲. سپس روی تب تنظیمات کلیک کنید.

۳. اکنون باید گزینه ای به اسم تنظیمات پاکسازی خودکار را مشاهده کنید.

۴. برای فعال کردن پاکسازی خودکار، کادر فعال کردن پاکسازی و بهینه‌ساز برنامه‌ریزی‌شده را تیک بزنید.

2- WP Optimize بهینه‌سازی تصاویر ، برای سایتی سریع و سبک

علاوه به بهینه‌سازی پایگاه داده، WP Optimize مجموعه‌ای از قابلیت ها مفید برای بهینه‌سازی تصاویر را نیز ارائه می‌دهد. درست است که نسخه‌ی رایگان این افزونه در مخزن وردپرس شامل فشرده‌سازی تصویر می‌شود اما نسخه‌ی پریمیوم آن، با ویژگی های بسیار زیاد، به شما کمک می‌کند تا از شر تصاویر و سایز های زیاد خلاص شوید. همچنین شما می توانید با فعال کردن بارگذاری تنبل (lazy loading)، سرعت بارگذاری صفحات را بسیار بیشتر کنید.

بخش فشرده‌سازی تصویر در WP Optimize این امکان را به شما می‌دهد تا با توجه به نیازهای خود، سطح بهینه‌سازی را انتخاب کنید. در اینجا سه حالت مختلف فشرده‌سازی در نظر گرفته شده است:

  • کمترین حجم ممکن (Maximum Compression): این گزینه تصاویر را تا حد زیادی فشرده می‌کند و باعث می‌شود تا حجم آن‌ها به حداقل برسد و در نتیجه سرعت بارگذاری‌شان افزایش یابد. این گزینه برای اکثر وب‌سایت‌ها مناسب است.
  • حفظ جزئیات (Retention of Detail): اگر حفظ کیفیت تصویر برای شما در اولویت قرار دارد، این گزینه را انتخاب کنید. با این حالت، تصاویر با حفظ جزئیات تا حدی فشرده می‌شوند.
  • سفارشی (Custom): این گزینه به شما امکان می‌دهد تا میزان فشرده‌سازی را به صورت دستی تنظیم کنید و تعادلی بین حجم پایین و کیفیت بالا برقرار نمایید.

در زیر این تنظیمات، لیستی از تمام تصاویر بارگذاری‌شده‌ی غیرفشرده در وب‌سایت شما نمایش داده می‌شود. می‌توانید به صورت تک‌به‌تک تصاویر را برای فشرده‌سازی انتخاب کنید یا از گزینه‌ی “انتخاب همه” استفاده کنید تا تمامی تصاویر به صورت یکجا فشرده‌سازی شوند. این قابلیت برای وب‌سایت‌هایی که ترکیبی از تصاویر باکیفیت و تصاویر کم‌اهمیت دارند، بسیار کاربردی است.

درست حدس زدید! بهینه‌سازی تصاویر فراتر از افزایش سرعت سایت هستش. این کار تاثیر بسیار زیادی بر تجربه‌ی کاربری (User Experience) و عملکرد وب‌سایت در نتایج جستجو (SEO) نیز دارد.

3- WP Optimize: کش کردن سایت (Caching) برای سرعتی خیره‌کننده

علاوه بر بهینه‌سازی پایگاه داده و تصاویر، WP Optimize با برخورداری از قابلیت کش کردن (Caching)، به وب‌سایت شما سرعت فوق‌العاده‌ای می‌بخشد.

اصلا کش چیست؟

کش روشی است که به منظور افزایش سرعت عملکرد وب‌سایت به کار می‌رود. با استفاده از این تکنیک، نسخه‌ای موقت از صفحات وب در سرور ذخیره می‌شود. هنگامی که کاربری درخواستی برای یک صفحه ارسال می‌کند، به جای تولید دوباره‌ی صفحه، پاسخ از حافظه‌ی کش به مرورگر کاربر ارسال می‌شود. این کار باعث کاهش قابل توجه زمان بارگذاری و در نتیجه بهبود تجربه‌ی کاربری می‌شود.

فعال‌سازی کش با یک کلیک در WP Optimize!

استفاده از قابلیت کش در WP Optimize بسیار آسان است و تنها با یک کلیک در تنظیمات این افزونه قابل فعال‌سازی می‌باشد. در ادامه به برخی از ویژگی‌های کلیدی کش در افزونه WP Optimize اشاره می‌کنیم:

  • پیش‌بارگذاری کش (Cache Preloading): با استفاده از ویژگی، شما فرض کنید کاربر بدون استفاده از اینترنت از سایت شما استفاده میکند یا به عبارتی تمام داده هایی که کاربر در بازدید اول از سایت شما دیده است، در مرورگرش ذخیره میشود و مجدد تصاویر و … بارگزاری نمی‌شوند.
  • فشرده‌سازی GZIP: این قابلیت با فشرده‌سازی فایل‌های HTML، CSS و JS، حجم آن‌ها را کاهش داده و باعث می‌شود تا مرورگر کاربر فایل‌های کوچک‌تر و در نتیجه سریع‌تری را دریافت کند.
  • درخواست‌های کلیدی پیش‌بارگذاری (Preload Key Requests): این ویژگی با اولویت دادن به بارگذاری منابع حیاتی (مانند فایل‌های فونت) سرعت بارگذاری کل صفحه را بهبود می‌بخشد.

با استفاده از قابلیت کش در WP-Optimize، می‌توانید سرعت بارگذاری وب‌سایت خود را به طور قابل توجهی افزایش دهید و در نتیجه رضایت بازدیدکنندگان خود را جلب کنید.

درسته که برخی از افزونه‌های کش دیگر قابلیت‌های بیشتری ارائه می‌دهند، اما افزونه WP Optimize بر روی ویژگی های مهم که منجر به سرعت ایده‌آل سایت می‌شوند، تمرکز دارد. این افزونه با قابلیت‌های کش، بهینه‌سازی دیتابیس و فشرده‌سازی تصویر، یک انتخاب قابل اعتماد برای مدیران وب‌سایت‌های وردپرسی است که به دنبال بهبود تجربه‌ی کاربری و بالا بردن رتبه‌ی سایت در نتایج جستجوی گوگل (Search Engine Ranking Page – SERP) هستند.

4- WP Optimize: کاهش حجم کدهای CSS و Javascript برای سایتی سریع تر

با کوچک کردن کدهای CSS و Javascript، حجم نهایی این فایل‌ها کاهش پیدا می‌کند. در نتیجه‌ی این کاهش حجم، اندازه‌ی کل صفحه‌ی وب‌سایت کمتر شده و سرعت بارگذاری آن برای کاربران افزایش می‌یابد. زیرا حجم کمتری از داده نیاز است تا از سرور به مرورگر کاربر منتقل شود.

همانطور که در بخش قبلی اشاره شد، WP Optimize قابلیتی برای کوتاه کردن کدهای CSS و Javascript را نیز ارائه می‌دهد.

نحوه‌ی استفاده از قابلیت Minify در WP Optimize:

  • در پنل مدیریت وردپرس، از نوار کناری سمت چپ، روی WP Optimize کلیک کنید.
  • سپس روی تب Minify کلیک نمایید.
  • در این قسمت می‌توانید انتخاب کنید که کدام فایل‌ها را می‌خواهید کوتاه و بهینه‌سازی کنید.

بررسی نقاط قوت و ضعف افزونه WP Optimize

خب، اکنون با توجه به موارد گفته شده در بالا، بیایید نگاهی دقیق‌تر به مزایا و معایب کلیدی افزونه WP Optimize داشته باشیم.

نقاط قوت:

  • داراب نسخه رایگان با امکانات بسیار زیاد: نسخه‌ی رایگان این افزونه از امکانات مفیدی مانند کش اولیه، بهینه‌سازی پایگاه داده و فشرده‌سازی تصویر برخوردار است.
  • رابط کاربری آسان: رابط کاربری کاربرپسند این افزونه باعث می‌شود تا استفاده از آن حتی برای کاربران مبتدی نیز آسان باشد.
  • بهینه‌سازی دیتابیس: WP Optimize با توجه به قابلیت‌های متنوع بهینه‌سازی دیتابیس، عملکرد وب‌سایت را به طور چشمگیری بهبود می‌بخشد.
  • بکاپ‌گیری خودکار: این افزونه قبل از اعمال هر گونه تغییری، از پایگاه داده و فایل‌های شما بکاپ تهیه می‌کند. این قابلیت خیال شما را از بابت هر گونه مشکل احتمالی راحت می‌کند و در صورت لزوم امکان بازگشت به وضعیت قبلی را فراهم می‌سازد.
  • بهینه‌سازی ساده و قدرتمند تصاویر: WP-Optimize به سادگی تصاویر را بررسی کرده و با توجه به تنظیمات انتخابی شما، آن‌ها را فشرده می‌کند. این قابلیت به بهبود عملکرد وب‌سایت کمک شایانی می‌کند.

نقاط ضعف:

  • عدم پشتیبانی از شبکه توزیع محتوا (CDN): این افزونه با شبکه‌های توزیع محتوا (CDN) ادغام نمی‌شود.
  • محدودیت در بهینه‌سازی فایل‌ها: به غیر از قابلیت “کوتاه کردن کد ها “، افزونه WP Optimize امکانات دیگری برای بهینه‌سازی سایر کد و فایل های شما ارائه نمی‌دهد.

جمع‌بندی:

افزونه WP Optimize یک افزونه‌ی کاربردی و کاربرپسند برای بهینه‌سازی و افزایش سرعت وب‌سایت‌های وردپرسی است. نسخه‌ی رایگان آن مجموعه‌ای از قابلیت‌های مفید را در اختیار شما قرار می‌دهد و نسخه‌ی پریمیوم نیز امکانات بیشتری را برای رفع نیازهای حرفه‌ای‌تر ارائه می‌کند. با در نظر گرفتن نقاط قوت و ضعف این افزونه، می‌توانید تصمیم بگیرید که آیا WP-Optimize برای وب‌سایت شما مناسب است یا خیر.

راستی تا فراموش نکردم، اگر نیاز به دانلود این افزونه داری، میتونی به طور رایگان به این لینک یه سر بزنی (:

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی افزونه WP Optimize : پاکسازی دیتابیس و افزایش سرعت سایت
سرعت و عملکرد سایت های وردپرسی ‌می‌تواند به طور مستقیم روی تجربه کاربری اثرگذارباشد. افزونه‌ی بهینه‌سازی وردپرس WP Optimize ابزاری است که به شما کمک می‌کند تا سرعت و عملکرد سایت‌تان را به‌شدت بالا ببرید. در مقاله بررسی افزونه WP Optimize، به نحوه‌ عملکرد، ویژگی‌های کلیدی، قیمت، جایگزین‌های آن و نکات دیگر می‌پردازیم. بیایید شروع کنیم و ببینیم که چگونه WP Optimize می‌تواند وبسایت شما را متحول کند.
ترندهای طراحی سایت در سال 1403
در این مقاله به بررسی 9 ترند مهم در طراحی وب در سال 1403 می پردازیم. از هوش مصنوعی و کاربردهای آن در طراحی وب گرفته تا انیمیشن ها، تایپوگرافی های پویا، گرادینت ها، دسترس پذیری، نمایش داده و محتوای سه بعدی، این مقاله به شما کمک می کند تا از جدیدترین ترندهای این حوزه آگاه شده و وب سایتی جذاب و کارآمد طراحی کنید.
افزونه Redirection: راه حلی جامع برای مدیریت ریدایرکت ها در وردپرس
ریدایرکت ها نقشی حیاتی در سئو و تجربه کاربری وب سایت شما ایفا می کنند. هدایت صحیح کاربران به صفحات مورد نظر، حفظ رتبه سئو و جلوگیری از بروز خطاهای 404، از جمله مزایای استفاده از ریدایرکت ها به حساب می آید. در دنیای وردپرس، افزونه های متعددی برای مدیریت ریدایرکت ها وجود دارند. اما افزونه Redirection به عنوان محبوب ترین و قدرتمندترین گزینه در این زمینه شناخته می شود. در این مقاله به بررسی جامع افزونه Redirection، مزایا، کاربردها و نحوه استفاده از آن خواهیم پرداخت.
افزودن کد ملی به صفحه تسویه حساب ووکامرس
در این مقاله، کدی تهیه شده است که امکان افزودن فیلد کد ملی به صفحه تسویه حساب ووکامرس را فراهم می‌کند. این کد به عنوان یک متادیتای سفارش در دیتابیس ذخیره می‌شود و در صفحه جزئیات سفارش، اطلاعات کد ملی نمایش داده می‌شود. همچنین، در صورت نیاز به خروجی گرفتن یا برون‌ریزی اطلاعات به فرمت اکسل، می‌توانید این فیلد را به فایل اکسل اضافه کنید تا کد ملی مشتریان و کاربران شما در دسترس قرار گیرد.
1۰ سایت کاربردی فرانت
اگر برنامه‌ نویس و توسعه دهنده وب‌سایت هستید قطعا اهمیت ابزارهای مختلف طراحی و کتابخانه های مختلف را میدانید. این ابزارها به توسعه دهندگان کمک می‌کنند تا کار خود را سریع تر و با کیفیت تر پیش ببرند. ما در این مقاله قصد داریم برخی از بهترین و محبوب ترین وب سایت های کاربردی را معرفی کنیم پس تا پایان این مقاله با ما در وب دنج همراه باشید.
آشنایی با رابط کاربری وردپرس: پیشخوان و تنظیمات
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز (open source) است که در حال حاضر نزدیک 50% وب سایت های ساخته شده در جهان از آن استفاده میکنند...
آپدیت وردپرس به نسخه 6.3: به‌روزرسانی‌ها و بهینه‌سازی‌های جدید
آپدیت وردپرس به نسخه 6.3 مهمترین تغییرات و بهینه‌سازی‌های جدید را ارائه می‌دهد. این آپدیت امکانات جدیدی برای طراحان و سازندگان وب فراهم کرده و به کاربران کنترل بهتری بر روی وب‌سایت‌هایشان می‌دهد. یکی از اصلی‌ترین تغییرات در این آپدیت به بهبود ویرایشگر سایت و افزودن امکانات ناوبری در آن می‌پردازد. در نسخه 6.3، کاربران می‌توانند به راحتی قالب‌ها، بخش‌ها، صفحات، استایل‌ها، الگوها و منوهای ناوبری را انتخاب و ویرایش کنند. همچنین، دسترسی به ابزار دستورات از طریق آیکون جستجو امکان‌پذیر است. در این آپدیت، مدیریت الگوها نیز بهبود یافته و کاربران می‌توانند تمامی الگوهای خود را مستقیماً در داخل ویرایشگر سایت مشاهده و مدیریت کنند. وردپرس 6.3 تغییرات مهمی را در ویرایش و مدیریت وب‌سایت‌ها به ارمغان می‌آورد و به کاربران امکانات بهتری برای توسعه و به‌روزرسانی وب‌سایت‌هایشان می‌دهد.
فریمورک Tailwind چیست؟ جزئیاتی درباره این فریمورک نوظهور
فریمورک Tailwind، یکی از فریمورک های نوظهور در دنیای برنامه نویسی سمت فرانت اند است. این فریمورک جدید CSS که با قابلیت های خود همه را مبهوت خود کرده. در ادامه این مقاله از تیم وب دنج، ما قصد داریم تا با هم جزئیات بیشتری از این فریمورک یعنی Tailwind CSS را یاد بگیریم و تفاوت های آن با سایر فریمورک ها را متوجه شویم؛ با تیم وب دنج همراه باشید. فریمورک Tailwind CSS CSS که یکی از مهمترین تکنولوژی ها در بحث طراحی و توسعه وب سایت ها است و به منظور استایل دهی و زیبا سازی صفحات وب سایت ها استفاده میشود. همچنین با استفاده از آن میتوانید صفحات وب را به طور دلخواه، شخصی سازی و طراحی کنید. زمانی این استایل دهی ها با CSS به صورت خام دشوار می‌شود که شما می‌بایست وب سایت ها و اپلیکیشن های بزرگی با تعداد صفحات زیاد طراحی کنید. معمولا توسعه دهندگان برای رفع چنین مشکلاتی از فریمورک های CSS که شامل قواعد از پیش تعیین شده، کدهای استاندارد و بهینه ، کلاس ها و ‌غیره هستند را استفاده می کنند.
طراحی ریسپانسیو چیست؟ + مزایا، معایب و تست
امروزه با گسترش تکنولوژی و افزایش دستگاه‌های متنوع با ابعادهای مختلف که قابلیت اتصال به اینترنت رو دارن به کاربران این امکان رو میدن تا از صفحات وب بازدید کنند از این رو طراحی ریسپانسیو سایت ها در سال های اخیر جزو موضوعاتی هستش که بسیار مورد توجه صاحبان وب‌سایت ها بوده و در کسب و کار الکترونیک بسیار حائز اهمیت است. طراحی ریسپانسیو چیست؟ برای اینکه با مفهوم طراحی ریسپانسیو آشنا شوید بهتر است ابتدا معنی کلمه ریسپانسیو را بدانید. واژه Responsive که معنای “واکنش گرا” و یا “پاسخ گو” است. طراحی Responsive نیز رویکردی برای طراحی وب سایت است که هدف از آن ساخت صفحات وب سایتی است که با دستگاهای مختلف که مورده استفاده کاربران است سازگار باشد خواه گوشی هوشمند ، تبلت ، لپتاپ ، کامپیوتر رو میزی و …. است و خوب طبعا سایت هایی که به صورت ریسپانسیو طراحی شده باشند و با طیف گسترده ای از سایز ها و دستگاه ها سازگار باشند تجربه کاربری بهتری رو برای کاربران اینجاد میکنن.
مهم‌ترین کدهای کاربردی وردپرس – کدهای کوتاه + نحوه استفاده
منظور از کدهای کاربردی وردپرس چیست؟ تا به حال پیش آمده است که وارد سایت‌هایی شوید و برخی از ویژگی‌های آن سایت‌ها شما را مجذوب خود کند؟ ما امروز در خدمت شما عزیزان هستیم تا با کدهای کوتاه و کاربردی، ویژگی‌های جذابی را به سایت وردپرسی خود اضافه کنیم. کدهای کاربردی وردپرس یکی از وظایف ما به عنوان طراحان سایت این است که هنگام طراحی، خود را جای کاربران سایت قرار داده و بجای آن‌ها با سایت کار کنیم. در این صورت چه چیز هایی برای کاربر جذاب است و از دیدن آن لذت می‌برد؟ برخی از سایت‌ها، ویژگی‌های کاربردی جذابی را به سایت خود اضافه می‌کنند. با وجود اینکه پیاده سازی این ویژگی‌ها بسیار کوتاه و ساده است، اما چه بخواهیم و چه نخواهیم، یکی از وجه تمایز های آنها با دیگر سایت ها همین موارد به ظاهر کوچک و بی اهمیت است. اما سوالی که ممکن است به وجود آید این است که سایت وردپرسی ما با چه کد های کوتاهی ممکن است کاربردی تر به نظر برسد و برای کاربر سایت ما جذاب تر باشد؟ در ادامه با تعدادی از این کد ها آشنا می‌شویم و سعی میکنیم نحوه استفاده از آن ها را باهم بررسی کنیم.
وردپرس در 20 سالگی: رشد، نقاط قوت و آینده
سیستم مدیریت محتوا بسیار محبوب و قدرتمندی که در سال 2003 توسط مت مولنوگ تأسیس شد و اکنون وردپرس در 20 سالگی خود قرار گرفت. این پلتفرم ابتدا به عنوان یک ابزار برای نوشتن وبلاگ‌ها شروع شد؛ اما در طول سال‌ها به یکی از قدرتمندترین و مورد استفاده‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا در جهان تبدیل شد. در حال حاضر، وردپرس بیش از 40٪ از تمام وبسایت‌های موجود را در اینترنت به عنوان سیستم مدیریت محتوا خود دارد. با نزدیک شدن به دو دهه فعالیت، این مقاله به بررسی رشد، نقاط قوت و آینده وردپرس در مسیر به سوی 20 سالگی می‌پردازد. رشد و تحول وردپرس از زمان تأسیس وردپرس، این سیستم مدیریت محتوا به طور فزاینده‌ای رشد کرده است. نسخه‌های جدید با بهبودهای عمده ارائه می‌شوند و امکاناتی جدید به آن اضافه می‌شود. همچنین، تعداد توسعه‌دهندگان وردپرس و جامعه کاربری نیز رو به افزایش است. این سیستم مدیریت محتوای محبوب در دنیا به صورت خستگی‌ناپذیر و بدون لحظه‌ای افت کیفیت و کارکرد، در حال پیشرفت بوده و روزانه امکانات جدیدی را به رخ رقیبان خود کشیده و باعث تمایز می‌شود. یکی از عوامل تمایز WordPress نقاط قوت آن است که در ادامه به این موضوع هم رسیدگی می‌کنیم.
ES ابزاری برای استانداردسازی جاوا اسکریپت
اگر به حوزه فرانت اند علاقه مند هستید و یا به یادگیری برنامه نویسی فرانت وب سایت ها مشغول شدید حتما اصطلاحاتی مانند Javascript و ECMAscript و یا ES را شنیده اید. به خصوص نسخه ششم آن یعنی ES6 که بیشتر با آن سر و کار داریم؛ اما شاید ارتباط آنها و تفاوت هایشان شما را گیج کرده است. برای درک بهتر تفاوت ECMA script و Javascript بهتر است ابتدا با خود ECMA آشنا شوید. اما قبل از پرداختن به موضوع اصلی، اگر اطلاعاتی درباره درباره فرانت اند ندارید، توصیه می‌کنیم ابتدا مقاله فرانت اند (front-end) چیست را مطالعه کنید. حال به معرفی سپس تفاوت های موارد ذکر شده می‌پردازیم؛ پس با ما در وب دنج همراه باشید. ECMA چیست ؟ ECMA مخفف European Computer Manufacturer’s Association است. در سال ۱۹۶۱ انجمن سازندگان رایانه اروپایی (ECMA) سازمانی را تأسیس کردند تا نیازهای استانداردسازی قالب های عملیاتی رایانه ها از جمله زبان های برنامه نویسی و کدهای ورودی – خروجی را تامین کند. که به‌ طور عمومی به ‌عنوان ECMA شناخته می‌شوند.
روش نام‌گذاری BEM، چالش‌ها و فواید آن در توسعه و نگهداری کدهای Front-End
یکی از چالش های مهمی که برنامه نویسان در پروژه های بزرگ با آن مواجه هستند بحث توسعه و نگهداری کدهای مربوطه است. اما روش نام‌گذاری BEM چه تاثیری در این موضوع دارد؟ در طراحی سایت و بخصوص در کد های مرتبط با Front-End نیز برنامه نویسان با این چالش مواجه هستند. یکی از چالش های مربوط به توسعه کدهای Front-End بحث نام‌گذاری معنی دار و اصولی کلاس ها (class) است. کلاس‌ها (class) کلاس‌ها (class) در طراحی وب‌سایت ها از اهمیت بالایی برخوردارند زیرا کلاس ها نمود بسیاری در کدهای CSS, Sass, JavaScript, HTML دارند و بسیار مهم است که نامگذاری آنها به صورت اصولی انجام بشه تا کدها خوانایی و انعطاف مورد نیاز را داشته باشند. روش‌های متعددی برای نامگذاری کلاس‌ها وجود دارد که یکی از کارآمدترین و جالب ترین آنها، که امروزه بخصوص در حوزه Front-End بسیار مورد استفاده است روش نام‌گذاری BEM است.
HTTPS و گواهینامه SSL: حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران در اینترنت
آیا تا حالا به این دقت کردین که آدرس وب‌سایت‌ها با “http://” و یا “https://” شروع می‌شود. این تفاوت در پروتکل ارتباطی استفاده شده بین مرورگر و وب‌سایت است. پس گواهینامه SSL چیست؟ پروتکل “HTTP” مخفف عبارت “Hypertext Transfer Protocol” است و برای انتقال اطلاعات از وب‌سایت به مرورگر و بالعکس استفاده می‌شود. این پروتکل در اصل برای ارائه اطلاعات بصورت عمومی و بدون رمزگذاری توسعه داده شده است. از آنجا که ارتباطات بین مرورگر و وب‌سایت از طریق HTTP برقرار می‌شود، امکان مشاهده اطلاعات توسط افرادی که در میان این ارتباط قرار دارند (مانند هکرها) وجود دارد. همچنین شما میتوانید با مشاهده قسمت پنجم دوره آموزش المنتور، بیشتر با این موضوع آشنا شوید.
چگونه برنامه هایی که از روی ویندوز پاک نمی‌شوند را به طور کامل حذف کنیم؟
یکی از مشکلاتی که بعد از نصب برخی از برنامه ها برای شما عزیزان به وجود می آید این است که آن برنامه پاک نمیشود. خب علت ساده است. زیرا برخی از این برنامه ها دسترسی سیستمی میگیرند و امکان حذف آن ها وجود ندارد. مثل نرم افزار screen styler. خب چاره چیست؟ در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا در مقاله حذف برنامه هایی که از روی ویندوز پاک نمی‌شوند این موضوع را باهم بررسی کنیم. حذف کامل برنامه از رجیستری ویندوز بهترین روش برای نرم افزار هایی که از ویندوز پاک نمی شوند استفاده از ریجستری ویندوز است. برای این کار به روش قدم های زیر را دنبال کنید.
هوش مصنوعی در المنتور پرو
افزونه المنتور پرو یک افزونه محبوب و قدرتمند برای طراحی وب‌سایت است. این افزونه با ارائه ویرایشگر حرفه‌ای و قدرتمند، امکانات متنوع و سادگی کار با آن، جزو محبوب‌ترین افزونه‌ها در دنیای وردپرس قرار دارد. اما اخیرا elementor pro با اضافه کردن قابلیت هوش مصنوعی، به یک سطح جدید از قدرت و کارایی رسیده است. در این مقاله، به بررسی این قابلیت جدید افزونه المنتور پرو پرداخته و نحوه کار آن را شرح خواهیم داد. هوش مصنوعی در المنتور پرو یک قابلیت جدید است که توسط تیم سازنده افزونه elementor pro به این پلاگین اضافه شده است. این قابلیت با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی، به کاربران المنتور پرو کمک می‌کند تا با سرعت و دقت بیشتری، صفحات وب‌سایت خود را طراحی کنند. با استفاده از هوش مصنوعی در elementor pro، کاربران این افزونه می‌توانند از امکاناتی مانند پیشنهاد‌دهی تیتر های مناسب برای نوشته ها و محصولات شما، تنظیم تصاویر و متن‌ها بر اساس موضوع صفحه، نوشتن کد های سی اس اس دلخواه و غیره .
فرانت اند (front-end) چیست؟
برنامه نویسی یکی از مشاغل پرطرفدار در دنیا محسوب می‌شود که به ویژه در سال های اخیر به تعداد طرفداران آن افزوده شده است . اگر شما نیز یکی از طرفداران این حوزه به خصوص برنامه نویسی وب هستید ، حتما در مسیر مطالعات خود با اصطلاحاتی مانند توسعه دهنده فرانت اند (Front-End) و یا توسعه دهنده بک اند (Back-End) مواجه شدید. ما در این مقاله به برسی کامل برنامه نویسی فرانت اند و بازار کار آن و همچنین مهارت های مورد نیازه این حوزه می‌پردازیم پس با ما در وب دنج همراه باشید. برنامه نویسی Front End چیست؟ فرانت اند (Front-End) به جنبه گرافیکی و بصری وب سایت ها و یا اپلیکیشن ها که توسط کاربران قابل رویت و مشاهده است گفته می‌شود. برنامه نویسی فرانت اند هم به معنای برنامه نویسی آن بخشی از سایت است که قابل مشاهده برای کاربران است و همچنین با آن تعامل دارند‌. این بخش از وب‌سایت ها توسط توسعه دهندگان فرانت و با استفاده از کد هایی که برای کاربران قابل درک نیست نوشته می‌شود و در قالب جنبه گرافیکی و ظاهری در وب‌سایت ها و اپلیکیشن ها نمایش داده می‌شود
10 افزونه حیاتی برای وردپرس
وردپرس به عنوان یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا برای ساخت وبسایت، همیشه در برابر تهدیداتی مانند حملات هکری، نفوذ به سایت و عدم بهبود عملکرد قرار دارد. به همین دلیل است که انتخاب افزونه‌های مناسب و حیاتی برای سایت وردپرسی بسیار اهمیت دارد. در این مقاله، به بررسی 10 افزونه حیاتی برای وردپرس خواهیم پرداخت. افزونه جت پک: پلاگین Jetpack از شرکت Automattic، شرکت پشتیبان وردپرس، افزونه‌ای کامل و جامع است که به شما امکانات بی نظیری مثل، حفظ امنیت، بهینه‌سازی و پشتیبانی را میدهد. این افزونه دارای قابلیت‌هایی مثل پشتیبانی از دو روش تأیید هویت، جلوگیری از حملات نفوذی و بررسی امنیت وب‌سایت است. افزونه یوآست سئو: پلاگین یوآست سئو افزونه‌ای است که به شما کمک می‌کند تا بهینه‌سازی محتوای سایت خود را برای موتورهای جستجویی ارتقا دهید. این افزونه امکاناتی مانند بررسی کلمات کلیدی، بهینه‌سازی تصاویر و ساخت نقشه سایت را به بهترین شیوه به شما عزیزان می دهد.
قرار دادن عنوان صفحه در یک خط
با مقاله قرار دادن عنوان صفحه در یک خط در خدمت شما دوستان و همراهان عزیز وب دنجی هستیم. پس با ما همراه باشید و ویدیو زیر را را مشاهده کنیم.
سناریو نویسی در طراحی سایت
یکی از مراحلی که تمامی پروژه های بزرگ و کوچک باید در روند ایجاد و پیاده سازی آن ها به آن دقت و توجه زیادی داشته باشند سناریو نویسی آن است. تقریبا در همه پروژه هایی که به صورت اصولی روند ساخت آن ها دنبال می شود این مرحله وجود دارد. در اصل سناریو نویسی فرآیند ایجاد یک داستان، مسیر و همچنین تعاملاتی که در آن یک شخص یا چند شخص در موقعیت‌های مختلف قرار می‌گیرند، می‌باشد. هدف سناریو نویسی هدف اصلی از سناریو نویسی، نوشتن داستان به گونه‌ای است که بتوان آن را به شکل تصویری روی پرده، صفحه نمایش، صفحه تلویزیون یا هر رسانه دیگر، اجرا کرد. با یک سناریو دقیق و خوب نوشته شده، تیم فنی می‌تواند یک پروژه را با اطمینان و عملکرد بیشتری اجرا کند. به همین دلیل، سناریو نویسی به عنوان یک مرحله مهم و عمده در تولید و اجرای محصولات در نظر گرفته می‌شود. از دیگر اهداف سناریو نویسی در پروژه های مختلف می توان به موارد زیر اشاره کرد :
معرفی ساختار پایگاه داده وردپرس
وردپرس یکی از محبوب‌ترین و معتبرترین سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) برای ایجاد و مدیریت وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها است. یکی از عناصر بسیار مهم در وردپرس، پایگاه داده است که تمام اطلاعات مربوط به وبسایت شما را ذخیره می‌کند. در این مقاله، به معرفی ساختار پایگاه داده وردپرس، جداول اصلی و نحوه ذخیره اطلاعات می‌پردازیم. پایگاه داده وردپرس چیست؟ پایگاه داده در وردپرس به عنوان مکانی برای ذخیره و مدیریت اطلاعات مربوط به وب‌سایت شما عمل می‌کند. این اطلاعات شامل متن مقالات، تنظیمات سایت، نظرات کاربران، تصاویر و ویدئوها، و بسیاری از داده‌های دیگر است. وردپرس از سیستم مدیریت پایگاه داده MySQL استفاده می‌کند که یک پایگاه داده رابطه‌ای (RDBMS) است. جداول اصلی پایگاه داده وردپرس وردپرس دارای چندین جدول اصلی در پایگاه داده است که هر کدام اطلاعات خاص خود را نگه می‌دارند. در زیر به برخی از این جداول اصلی اشاره می‌کنیم: 1. wp_posts: این جدول اطلاعات مربوط به مقالات و مطالب وب‌سایت را ذخیره می‌کند. هر مقاله شامل عنوان، متن، تصویر شاخص و اطلاعات مربوط به تاریخ انتشار و وضعیت آن است.
رفع مشکل لود نشدن المنتور و ویجت‌های آن یک بار برای همیشه!
گاهی ممکن است برای شما هم پیش بیاید که ویجت های المنتور بارگذاری نشوند و مانند تصویر زیر المنتور در حالت لودینگ باقی بماند، این مسئله معمولاً به دلیل مشکل منابع هاست، تداخل افزونه و ... است که کاملا قابل برطرف سازی است. پس با ما همراه باشید تا مشکل لود نشدن المنتور و ویجت‌های آن را بر طرف کنیم. رای برطرف کردن مشکل لود نشدن ویجت های المنتور چه کاری را انجام دهم؟ مطمئن شوید که از پیش نیاز های المنتور استفاده می کنید.برای این منظور که ببینید سایت شما شرایط استفاده از المنتور را دارا می باشد یا خیر به Elementor > System Info مراجعه کنید و مطمئن شوید که آیا سایت و یا هاست شما این پیش نیاز ها را ارائه داده است یا خیر. اصلی ترین مواردی که باید به آن توجه شود: دو مورد از موارد اصلی که باید بررسی شود نسخه PHP و محدودیت حافظه است، اما به هر حال سعی کنید به همه گزاره ها توجه لازم را انجام دهید. اگر از افزونه های سنگین استفاده می کنید که منابع زیادی را به خود اختصاص میدند مانند ووکامرس، محدودیت حافظه خود را به 512M افزایش دهید. محدودیت حافظه یکی از شایع ترین علل مشکل لود نشدن ویجت های المنتور هست. اگر در این زمینه تخصص لازم را ندارید، به هاستینگ خود تیکت بزنید.
تست ریسپانسیو صفحات وب
یکی از مهم ترین اصول طراحی صفحات وب یا رابط های کاربری هماهنگ سازی آن ها با دستگاه های مختلف از قبیل سیستم های خانگی ، لپ تاپ ها ، تبلت ها و گوشی های هوشمند است. همانطور که در بحث پیاده سازی این صفحات نیاز به استفاده از تکنولوژی ها و کتابخانه های مختلف CSS است ، علاوه بر آن باید ابزارهایی را برای آنالیز و تست ریسپانسیو این صفحات در اختیار داشته باشیم . در این مقاله از وب دنج قصد داریم ابزاری را جهت بررسی و  تست ریسپانسیو صفحات وب معرفی کنیم ، با ما همراه باشید. افزونه Responsive design tester برای مرورگر کروم :  یکی از بهترین افزونه ها ( اکستنشن ) برای تست ریسپانسیو صفحات وب و رابط های کاربری افزونه Responsive design tester است . به کمک این افزونه می توانید به راحتی تمامی صفحات مورد نظر خود را بررسی کرده و در اندازه های مختلف تست کنید. این افزونه بیش از ۴۰۰۰ بار توسط کاربران نصب شده و امتیاز خوب ۸ از ۱۰ را گرفته است. ویژگی های افزونه Responsive design tester: محیط تست در یک تب جدید مرورگر باز می شود ( برای بررسی کدهای صفحه و استفاده از ابزار inspector مرورگر کاملا مناسب است.) دسته بندی های متنوع نمایشگرها ( این افزونه دارای ۳ دسته بندی اصلی موبایل ، فبلت و تبلت است) نمایشگرهای پر کاربرد ( در هر دسته بندی تعدادی دستگاه پیشنهاد می شود که می توانید برای بررسی صفحات از آن ها استفاده کنید.) انتخاب اندازه دلخواه ( ویژگی دیگر این افزونه امکان انتخاب اندازه دلخواه برای بررسی بیشتر حتی بر روی دستگاه هایی که کاربرد کمتری دارند است.) سرعت پردازش بالا ( سرعت لود صفحات در این افزونه به نسبت افزونه های مشابه بالاتر خواهد بود و منابع کمتری را مصرف می کند.)
تغییر استایل دسکتاپ + دانلود برنامه screen styler
Screen Styler یک نرم‌افزار بسیار کاربردی است که برای طراحی و ویرایش محیط ویندوز طراحی و توسعه داده شده است. با استفاده از این برنامه، می‌توانید طرح‌های جذاب و خلاقانه‌ای برای دسکتاپ خود ایجاد کنید. برای دانلود Screen Styler و استفاده از این نرم‌افزار فوق‌العاده جذاب میتوانید از لینک موجود در انتهای همین صفحه استفاده کنید. درباره screen styler در ابتدا به عنوان مهم‌ترین امتیاز برای این نرم‌افزار کاربردی باید گفت که اسکرین استایلر دارای یک رابط کاربری بسیار ساده و کاربرپسند است. شما با استفاده از این نرم‌افزار می‌توانید محیط ویندوز و دسکتاپ خود را با فیلترهای مختلف، افکت‌ها، ویجت ها، متن و غیره ویرایش کنید. این نرم‌افزار دارای قابلیت‌های بسیار زیادی است که برای طراحی و ویرایش محیط دسکتاپ مفید واقع می‌شود. شما با دانلود Screen Styler برای ویندوز به بسیاری از ویژگی‌های این نرم‌افزار دست خواهید یافت که از میان آن‌ها، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
توسعه وب سایت فرانت اند و بک اند چیست؟
آیا می‌دانید توسعه وب سایت به چه فرآیندی می‌گویند؟ نقش فرانت اند و بک اند در این فرآیند چیست؟ با تیم وب دنج همراه باشید تا با هم به پاسخ این سوالات مهم بپردازیم. وب سایت چیست؟ وب سایت یک پلتفرم آنلاین است که افراد یا سازمان ها را قادر می سازد اطلاعات را به اشتراک بگذارند و با مخاطبان جهانی تعامل داشته باشند. وب سایت ها را می توان برای اهداف مختلفی ایجاد کرد، از جمله وبلاگ های شخصی، سایت های تجارت الکترونیک، پورتال های خبری و پلتفرم های رسانه های اجتماعی. با افزایش محبوبیت اینترنت، وب سایت ها به ابزاری حیاتی برای مشاغل و افراد برای دستیابی به مخاطبان گسترده تر، انجام معاملات و ارائه خدمات تبدیل شده اند. قسمت جلویی یک وب سایت به قسمتی از پلتفرم که کاربر رو به رو است، اشاره دارد. مسئول طراحی، چیدمان و تجربه کاربری کلی یک وب سایت است. توسعه دهنده front-end مسئول ایجاد عناصر بصری یک وب سایت مانند طرح رنگ، فونت و طرح است.
آموزش گرفتن شناسه ایرنیک
شما هر زمان که اراده کنید در کمتر از 15 دقیقه میتوانید دامنه بین المللی خود را خریداری کنید! دامنه های بین المللی را هر شخصی و در هر کجا می تواند ثبت کند اما دامنه ملی ایران، تنها برای کاربران ایرانی قابل ثبت است. برای ثبت دامنه IR شما باید حتماً در سامانه ایرنیک که مربوط ثبت دامنه IR است، حساب کاربری باز کنید. یکی از سوالاتی که برای کاربران پیش می آید، این است که چطور در سامانه nic.ir ثبت نام کنیم تا امکان ثبت دامنه ملی برای ما وجود داشته باشد. در این مقاله می خواهیم به بررسی کامل این سوال بپردازیم و مرحله به مرحله، آموزش ساخت شناسه ایرنیک را بررسی کنیم. سامانه ایرنیک (nic.ir) چیست؟ اگر شما در حال طراحی سایت هستید، به احتمال زیاد نام دامنه های ملی و سایت ایرنیک به گوشتان خورده است. اگر دامنه ایی که شما خرید می کنید ir. باشد، نیاز است تا ابتدا در سایت ایرنیک یک شناسه کاربری ایجاد کنید. بنابراین ایرنیک نام سامانه ای است که با استفاده از آن می توانید دامنه ملی خود را مدیریت کنید! به طور خلاصه، برای ثبت دامنه های ملی، به سایت نه چندان جالب ایرنیک نیازمند هستیم.
آشنایی با ChatGPT و نحوه کار با این ربات
آیا تا به حال راجب هوش مصنوعی شنیده اید؟ چت جی پی تی «ChatGPT» یکی از اولین و جدیدترین ربات مبتنی بر هوش مصنوعی ارائه شده توسط تیم OpenAI می باشد که در این مقاله قصد داریم شما را با این ربات آشنا کنیم و نحوه استفاده از این ربات را به شما آموزش دهیم. Open AI چیست؟ اوپن ای آی OpenAI یک شرکت تحقیقاتی در زمینه هوش مصنوعی است که در اواخر سال ۲۰۱۵ با چنین ایده‌های بلندپروازانه‎‌ در سانفرانسیسکو تاسیس شد. موسسان و بانیان این شرکت غیرانتفاعی چهره‌های شاخصی چون ایلان ماسک، سم آلتمن، و چند سرمایه‌گذار معروف دیگر بودند. AI مخفف هوش مصنوعی یا Artificial Intelligence است. در واقع Open AI بستریست که از هوش مصنوعی استفاده می کند کاربران عادی سراسر جهان می دهد. ChatGPT چیست ؟ ChatGPT یک «چت‌بات» (Chatbot) مبتنی بر هوش مصنوعی است که می‌تواند هر سوالی را جواب دهد. چت جی پی تی می‌تواند موضوع‌ها و مباحث پیچیده‌ای را در حوزه‌های تخصصی مختلف مثل فیزیک، ریاضی و برنامه نویسی درک کند.
آشنایی با نرم افزار ویژوال استودیو کد
اگر برنامه نویس باشید یا با برنامه نویسی آشنایی داشته باشید قطعا نام ادیتور کدهای مختلفی به گوشتان خورده و یا از آنها استفاده کرده اید ، در این مقاله قصد داریم شما را با یکی از بهترین و در عین حال پیشرفته ترین ویرایشگرهای کد به نام ویژوال استودیو کد آشنا کنیم. Visual Studio Code چیست؟ ویژوال استودیو کد Visual Studio Code یک ویرایشگر کد متن باز می باشد که توسط مایکروسافت در 29 آوریل سال 2015 برای سیستم های عامل Windows، Linux و macOS ارائه شده است. این نرم افزار با زبان‌های برنامه نویسی جاوا، جاوا اسکریپت، تایپ اسکریپت، HTML و CSS نوشته شده است. هرچند که نخستین نسخه‌ی ویژوال استودیو کد در سال 2015 منتشر شده است، اما سرعت رشد جامعه‌ی کاربران آن به قدری بالاست که امروزه به عنوان یکی از سه کد ادیتور برتر و پراستفاده‌ی جهان شناخته می‌شود. این ویرایشگر کد را مایکروسافت بصورت کاملا رایگان در عموم قرار داده است و میتوانید بدون پرداخت مبلغی از امکانات این نرم افزار بصورت رایگان استفاده نمایید.
آموزش نصب پایتون در ویندوز
ما در این مقاله قصد داریم تا باهم بررسی کنیم چگونه پایتون را روی ویندوز خودمون نصب کنیم. زبان برنامه‌نویسی پایتون، در کنار سادگی بیش از حد خود، یک زبان برنامه‌نویسی سطح بالا به حساب می آید. این زبان، اولین بار در سال 1991 عرضه شد و هم اکنون یکی از پرطرفدار ترین زبان های برنامه نویسی دنیا است. دلیل محبوبیت بالای python، فلسفه طراحان آن است که بر سادگی و قابل خواندن بودن کد ها اشاره دارد. هم چنین زبان برنامه نویسی پایتون نسبت به دگیر زبان های برنامه نویسی، فرآیند یادگیری خیلی ساده تری دارد. بنابراین نصب python روی ویندوز برای شما ضروری به حساب می آید. کدام نسخه پایتون را نصب کنم؟ طبق بروزرسانی که سال ها پیش انجام شد، پایتون دارای دو نسخه مجزا از هم شد. پایتون 2 و پایتون 3. اما ما در اینجا به دلیل وسعت کار با پایتون 3، آموزش نصب آن را برای شما قرار می دهیم. لازم به ذکر است که همه مقالات وب دنج که مربوط به پایتون است، با پایتون 3 پیاده سازی شده اند. شما زمانی که به وبسایت رسمی پایتون مراجعه می‌کنید، از طریق منو میتوانید وارد بخش دانلود پایتون شود. در این بخش جدید ترین نسخه پایتون مناسب سیستم عاملتان را به شما نمایش می دهد.
پیدا کردن رمز وای فای های متصل
امروز در خدمت شما عزیزانیم با یک مقاله بسیار بسیار کاربردی دیگه. آیا تا به حال شده است نیاز داشته باشید رمز وای فای هایی که قبلا به اون متصل شدین رو بدست بیارید؟ این کار با پایتون خیلی راحت قابل انجام هست. برای اینکه شما بتوانید از کد ها استفاده کنید نیاز است که پایتون را روی سیستمتون نصب کنید. ما آموزش نصب پایتون را برای شما عزیزان قرار داده ایم و شما می توانید طبق این مقاله پایتون را روی سیستم خودتون نصب کنید. در این مقاله شما می توانید با استفاده از پایتون، تمام وای فای هایی که به آن متصل شده ایید را پیدا کند و رمز عبور آن را مقابل نام وای فای پیدا کنید. در قدم اول ما بایستی ماژول subprocess را ایمپورت کنیم. در قدم بعدی متغییری با نام data تعریف میکنیم و با استفاده از ماژول subprocess که ایمپورت کردیم و متد check_output دستورات مورد نیاز برای دریافت نام شبکه هایی که قبلا به آن ها متصل شده ایم را دریافت میکنیم. منتها قبل از نمایش به کاربر، ما باید آن ها را دیکود کنیم. در خط بعد با تعریف کردن لیست و با استفاده از حلقه for دستور شرطی می گوییم اگر Key Content درون متغیر results یافت شد آیتم های آن را در b ذخیره کند و b را با کمک متد split() به لیست تبدیل کند و می گوییم ایندکس اول آن را نشان دهد و در متغییر results قرار دهد.
آموزش نصب وردپرس در لاراگون
در این مقاله قصضد داریم تا با هم به نصب وردپرس در لاراگون بپردازیم؛ اما چرا لوکال هاست لاراگون؟ اگه به تازگی با وردپرس آشنا شده باشید، احتمالا اسم لوکال هاست ها را زیاد شنیده اید. لوکال هاست هایی نظیر زمپ، ومپ و … اما با این همه، پیشنهاد تیم وب دنج، استفاده از لاراگون است. ما یقین داریم که اگر حتی یک بار از لوکال هاست لاراگون استفاده کنید، شیفته آن خواهید شد. لوکال هاست لاراگون چیست؟ قبل از اینکه ما شروع کنیم و راجب نصب خود لاراگون با هم صحبت کنیم، بهتر است یه چکیده ایی از این نرم افزار بدانید. لاراگون توسط لئو خوآ ساخته و طراحی شد. او رئیس شرکت DevOps که یکی از شرکت های زیر مجموعه شرکن SaaS بود؛ است. وقتی از لئو سوال شد که هدف از ساخت و طراحی لاراگون چی بود پاسخ داد: من فقط میخواستم تجربه طراحی و توسعه وب را لذت بخش تر کنم. لاراگون فضای مناسبی برای برنامه هایی چون Nginx ،node.js،Redis،PHP،MYSQL وApache هست که به راحتی می توانید پروژه‌های مورد نظر خود را با استفاده از آن پیاده سازی کنید. به جرعت می توانیم بگوییم لاراگون اینقدر خوب کار کرده است که همه رقبای خود را کنار زده است.
وردپرس چیست؟
اگر این مقاله را مطالعه می کنید احتمالاً به این دلیل است که نام وردپرس را شنیده اید و به دنبال راه اندازی اولین وب سایت خود هستید بنابراین من به شما پیشنهاد میکنم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. بیایید به این سوال پاسخ دهیم که وردپرس به زبان ساده چیست؟ وردپرس در سال 2003 ایجاد شد و ازآن زمان به یکی ازمحبوب ترین برنامه ها برای ایجاد و طراحی وبسایت است. بر اساس داده های سایت W3Techs اکنون چیزی حدود 64.1 درصد از سایت های دنیا با استفاده از این افزونه ایجاد و طراحی شده اند. یکی از جذابیت های وردپرس این است که رایگان است. شاید برای شما هم این سوال ایجاد شود که چرا رایگان؟ زیرا وردپرس یک نرم‌افزار متن‌باز است. به این معنی که هزاران مهندس نرم‌افزار وجود دارند که هر روز روی آن کار می‌کنند تا آن را بهتر و بهتر کنند. شاید به زودی شماهم به عنوان یک برنامه نویس مشغول به توسعه و بهبود نرم افزار وردپرس شدید!